Onze missie

EVC heeft één belangrijke missie en die is om voor elk bedrijf, organisatie of sportclub een betrouwbare partner zijn die kan ontzorgen voor alle noden en wensen op en rond de werkvloer.

Of het nu voor je eigen personeel of voor je bezoekers is: bij EVC vind je alle oplossingen en producten onder één dak en in één handomdraai. EVC is geen groentje en heeft intussen een mooie reputatie en ervaring opgebouwd. Hierdoor kan je als klant steeds rekenen op de juiste oplossing op maat van jouw bedrijf.

Of het nu gaat over een lekkere kop koffie, thee of soep, een snack, de algemene hygIëne of kwalitatieve werk- en veiligheidskledij.

Vending

EVC helpt je bij het maken van de keuze van het juiste vending toestel. Aangepast aan de grootte van jouw bedrijf en de noden van jouw personeel en/of bezoekers. Je kan opteren voor koop, huur of full service. Je kan kiezen uit verschillende merken en smaken. Zowel voor de koude en warme dranken. Met of zonder bekeruitworp. Gratis of tegen betaling. Aangesloten op het waternetwerk of voorzien van een waterreservoir (plaatsen we steeds waterfilter). De mogelijkheden zijn zo uitgebreid maar wij weten uit ervaring welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past.

Workwear

EVC is officiële verdeler van het Deense merk Mascot: dé specialist op gebied van werk- en veiligheidskledij. Veiligheidsschoenen, beschermende kledij, slijtvaste werkbroeken,… zowel voor de bouw, installatie, transport, logistiek als voor de industrie.  Een zeer uitgebreid gamma kan worden aangeboden met het juiste advies en – indien gewenst – met personalisatie en logo van het bedrijf. Mascot staat garant voor een degelijke kwaliteit maar ook voor een goede ondersteuning en efficiënte logistiek. En EVC maakt jou dus met plezier wegwijs in dit zeer uitgebreide assortiment.

Hygiëne

Niet elk product is geschikt voor elke toepassing. Daarom biedt EVC ondersteuning en advies bij het selecteren van de juiste onderhoudsproducten die je nodig hebt op en rond de werkvloer.

Vending

EVC biedt een vast gamma aan van vending machines voor verschillende groottes van ondernemingen en aangepast aan het aantal en type van gebruikers. Zowel voor koffie en andere warme dranken als voor frisdrank en snoep.

Vending accessoires

Suiker, melk, koekjes,… het hoort allemaal bij een geslaagd tussendoormoment. Daarom heeft EVC alle accessoires in z’n gamma.

Disposables

Bekertjes, roerstaafjes, rietjes, servetten, borden, porselein,… Je noemt het maar en het kan bij elk onderhoud van jouw vending toestel of bij een afzonderlijke bestelling geleverd worden.

Workwear

Veiligheidsschoenen, beschermende kledij, slijtvaste werkbroeken,… zowel voor de bouw, installatie, transport, logistiek als voor de industrie.

Hygiëne

Onderhouds- en reinigingsproducten, toilet- en keukenpapier, handdoekjes, zeep, vaatwasmiddel,… Al deze producten zowel in het gamma van de sterke A-merken als kwalitatieve B-merken maken deel uit van ons gamma. Aangepast aan jouw noden en budget.

Installatie

Of je nu een vending toestel koopt, huurt of met full service bij EVC aanschaft, wij zorgen alvast voor een correcte installatie en inwerkingstelling alsook voor de nodige tekst en uitleg voor een correct gebruik. Bij vragen of problemen kan je ons steeds contacteren.

Onderhoud

Als je kiest voor een onderhoudscontract bij jouw vending toestel, dan mag je er bij EVC vanuit gaan dat jouw toestel met kennis van zake en in een perfecte werkende toestand wordt gehouden. Dit zal de smaak van jouw warme dranken alleen maar ten goede komen en het pauzemoment niet verbrodden.

Navullen

Wij bieden eveneens de mogelijkheid om het navulllen en onderhoud van jouw vending toestel op regelmatige basis te garanderen. De frequentie is volledig afhankelijk van het type toestel en jouw persoonlijke noden en wensen. Het voordeel is dat je met deze extra dienst nooit je lievelingskoffie of soepje moet missen…

Eigen leveringsdienst

EVC is niet afhankelijk van externe partners om de levering van jouw bestelling, het onderhoud of de navulling van jouw vending toestel te garanderen. Wij beschikken over een eigen voertuigenvloot en eigen leveringsdienst en kunnen je dus perfect zeggen wanneer je jouw bestelling of interventie mag verwachten.

Magazijn

Niets is vervelender dan een bestelling te plaatsen en te vernemen dat één of meerdere producten niet op voorraad zijn. Deze onaangename ervaring kan EVC jou alvast besparen. Met een eigen magazijn en een voorraad kom je nooit voor onaangename wachttijden te staan.