Een woordje uitleg

Zoek je een betrouwbare partner die je kan ontzorgen voor al je benodigdheden op en rond de werkvoer?
Voor je eigen personeel of voor je bezoekers?

Of het nu gaat over een lekkere kop koffie of thee, een snack, hygiëne of kwalitatieve werk- en veiligheidskledij:
bij EVC vind je alle oplossingen en producten onder één dak en in één handomdraai.

EVC is enerzijds een jong en dynamisch bedrijf maar heeft intussen al een 10 jaar lange reputatie en ervaring opgebouwd.

Hierdoor kan je steeds rekenen op de juiste oplossing op maat van jouw bedrijf, organisatie of sportclub.

EVC, wat doen zij eigenlijk?

vending

KMO, industrie, (openbare) instelling of sportclub: EVC biedt Vending oplossingen op maat van ieder. Kopen, huren of full service: u kiest in functie van uw behoeften en budget. Zowel voor koude en warme dranken als voor snacks. Betalend of zonder munten. Met een breed keuzemenu of beperkt. Al dan niet aangesloten op het waternetwerk. Ook voor de volledige technische ondersteuning zoals plaatsing, onderhoud en bijvullen kunt u op ons beroep doen. Alle accessoires zoals bekertjes, roerstaafjes, borden, etc. zijn eveneens verkrijgbaar.

Het assortiment van koude en warme dranken is zeer ruim. Alle sterke merken maken deel uit van ons gamma en zijn onderling eindeloos te combineren naar wens.

EVC Workwear
Workwear

Sinds januari 2017 is EVC officiële verdeler geworden van het kwalitatieve Deense Workwear-merk Mascot. Veiligheidsschoenen, beschermende kledij, slijtvaste werkbroeken,… zowel voor de bouw, installatie, transport, logistiek als voor de industrie.

Een zeer uitgebreid gamma kan worden aangeboden met het juiste advies en – indien gewenst – met personalisatie en logo van het bedrijf. Mascot staat garant voor een degelijke kwaliteit maar ook voor een goede ondersteuning en efficiënte logistiek.

EVC Hygiene
Hygiëne

Om het aanbod compleet te maken, biedt EVC eveneens alle producten en toebehoren die de Hygiëne op en rond de werkvloer moet garanderen: van toilet, keuken tot en met de werkvloer zelf. De juiste reinigingsproducten voor een correcte toepassing en een onberispelijk en hygiënisch resultaat. Papierwaren zoals toiletpapier en handdoekjes en (hand)zepen maken ook deel uit van het gamma. Dispensers zijn eveneens verkrijgbaar in alle maten en soorten.

Een greep uit ons assortiment van Sterke Merken